Το πάθος μας δεν γνωρίζει σύνορα ούτε αποστάσεις.

Όσο μακριά και αν είσαστε… εμείς είμαστε εκεί!

Η Decon, μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρία της, έχει αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών όπως επίσης και κατά τόπους υποκαταστήματα.

Με δομή ευέλικτη, μεθόδους και τρόπους λειτουργίας προσανατολισμένους στην υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου από απόσταση, η εταιρεία είναι σε θέση να εργαστεί σε εργοτάξια οπουδήποτε στο κόσμο. Αυτό γίνεται εφικτό με μια ισχυρή βάση παραγωγής και διαχειριστές έργων, σχεδιαστές εργοδηγούς και τεχνίτες έτοιμους για ταξίδια.

Στην πολυετή παρουσία μας στην αγορά, έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία έργα στις παρακάτω χώρες:

  • KOREA.jpg

Κορέα
Το 1999 η DECON ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην Κορέα, όπου εκτέλεσε, σε συνεργασία με τα ναυπηγεία SAMSUNG, τις ξυλουργικές εργασίες στα εξής πλοία της MINOAN LINES:
Ο/Γ-Ε/Γ "ΑΡΙΑΔΝΗ", "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ", "ΩΚΕΑΝΟΣ".
Από την εποχή αυτή διατηρεί στη χώρα αυτή ισχυρούς δεσμούς και στρατηγικές συνεργασίες.

  • GREAT BRITAIN.jpg

Μεγάλη Βρετανία
Στη Μεγάλη Βρετανία η εταιρεία DECON έχει εκτελέσει έργα στην πόλη του Newcastle. Στη χώρα αυτή η DECON διατηρεί εμπορικό αντιπρόσωπο.

  • PORTUGAL A.jpg

Ισπανία
Το 2001, η DECON ξεκίνησε την δραστηριότητα της στην Ισπανία στις πόλεις Σεβίλλη και Καντίζ. Η εταιρεία έχει συστήσει υποκατάστημα στη χώρα για την διευκόλυνση εκτέλεσης των έργων της εκεί κι έχει κερδίσει ισχυρά ερείσματα αλλά και υψηλή αναγνωρισιμότητα στην τοπική αγορά.

  • FRANCE.JPG

Γαλλία
Στη Γαλλία, στην περιοχή του SAINT NAZAIRE και σε συνεργασία με το Ναυπηγείο STX (πρώην AKER YARDS), η DECON έχει εργαστεί από το 2005 στα έργα των εταιρειών
MSC & NCL: "SPLENDITA" - " FANTASIA" - "MAGNIFICA" - "NORWEGEAN EPIC". Από το 2004 έχει ιδρύσει και υποκατάστημα με αποτέλεσμα σήμερα να απολαμβάνει την εκτίμηση και την αναγνώριση της τοπικής αγοράς.

  • Danish .jpg

Δανία
Το 2007, η DECON εκτέλεσε στην πόλη Aarhus την κατασκευή των εσωτερικών του M/Y AMANTE. Η εταιρεία διατηρεί υποκατάστημα και εμπορικό εκπρόσωπο στη χώρα αυτή.

  • KROATIA.bmp

Κροατία
Η θρυλική θαλαμηγός «ΧΡΙΣΤΙΝΑ» του Αριστοτέλη Ωνάση μετασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από την DECON το 2000, σε ναυπηγείο της RIEKA. Την περίοδο 2007-08, στην πόλη SPLIT η εταιρεία εκτέλεσε τα έργα ARTEMIS, ATHENA και ARETOUSA. Η εταιρεία διατηρεί υποκατάστημα και εμπορικό εκπρόσωπο στη χώρα αυτή.

  • portugal

Πορτογαλία
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Πορτογαλία από το 2002 και έχει συμμετάσχει σε αρκετές νέες κατασκευές και ανακατασκευές όπως του LOBO MARINHO, DOURO AZUL, HEAVYLIFDS, DOURO SPIRIT.